Denní menu

The himalaya restaurant

nadrazni 506/8 nadrazni brno 60200

Týdenní menu 11:00 do 15:00

Pondělí

Polévka: Kuřecí 1,3 

1. Kuřecí máslo 150g (kuřecí kousky s máslovou omáčkou) 7

2. Kuřecí jalfreji 150g (pálivé kuřecí kousky s omáčkou , cibulí a paprikou) 7

3. Rajma masala 150g (fazole s mírně pálivou směskou) 7

4. Vegetariánské kari 150g (míchaná zelenina s kari omáčkou)

5. Mix jídelní lístek (1 + 2 + 3) 99, -K

Úterý

Polévka: Rajčatová 1

1. Kuřecí tandoori tikka 150g (opečené palive kuřecí kousky marinované vjoguru a domacim korene)

2. Kuřecí kari 150g (kuřecí kousky s kari potravinami) 7,8

3. Began bharta 150g (lilková kari omáčka s hráškem) 7

4. Paneer mattar masala 150g (indický syr s hrášek a masala špatkou) 7

5. Mix menu (1 + 2 + 3)

Středa

Polévka: Zeleni nová 3

1. Kuřecí vindaloo 150g (kučidla kousky s velmi pálivou potravkou ) 7

2. Kuřecí mango 150g (kureci kousky s mangovou omackou) 7

3. Dal makhani 150g (indická čočka s máslem) 7

4. Aaloo Bodi 150g (brambory kari omáčka) s zelena fazo) le) 7

5. Smíšené menu (1 + 2 + 3)

Čtvrtek

Polévka: Rajma polévka (fazolová) 1

1. Mustard tikka 150g (pálivé) pečené kousky s hořčičnou omáčkou) 7,8

2Butter chicken 150g (kuřecí kousky s máslovou omáčkou) 7

3 Channa Masala 150g (cizrna s mírně pálivou) sníkou)

4. Himálajský mix veg 150g (míchaná zelenina, domáce speciál) 7

5. Smíšené menu (1 + 2 + 3)

Pátek Polévka: Dal polévka (čočková) 1

1. Kuřecí kousky 150g (kuřecí kousky s kešu a kokosovou omáčkou) 7

2. Kuřecí kousky masa 150g (kuřecí kousky s moukou nebo ostrou omáčkou) 7

3. Kadai paneer 150g (indický syr sjmene paliva omackama) 7

4. Mushroom masala 150g (ho uby s mírnou pálivou sníkou) 7

5. Smíšené menu (1 + 2 + 3)

PŘÍLOHA: Rýže, nebo indická placka Seznam alergenů-U Baru

THEHIMALAYA RESTAURANT NADRAZNI 506/8 Brno just opposite of railway station

 

 

 

Weekly menu 11:00 to 15:00 without soup with soup

 

 

 

Monday Soup: Chicken 1,3 

 

 

 

1. Butter chicken 150g (chicken pieces with butter sauce) 7 

 

 

 

2. Chicken jalfreji 150g (hot chicken pieces with sauce, onion and pepper) 7

 

 

 

3. Rajma masala 150g (beans with slightly hot sauce) 7

 

 

 

4. Veg vindaloo 150g (mixed vegetables with very hot sauce)

 

 

 

5. Mix menu (1 + 2 + 3)

 

 

 

6. chicken salad, paneer salad with chapati

 

 

 

Tuesday

 

 

 

Soup: Tomato 1

 

 

 

1 HIMALAYA tikka 150g (roasted chicken with dumplings kurenena and salad)

 

 

 

2. Chicken curry 150g (chicken with curry sauce) 7,8

 

 

 

3. Palak paneer 150g (Indian cheese with spinach) 7

 

 

 

4. Aaloo Matter 150g (Indian peas with potatoes and sauce) 7

 

 

 

5. Mix menu (1 + 2 + 3)

 

 

 

6. chicken salad, paneer salad with chapati Wednesday

 

 

 

Soup: Vegetable 3

 

 

 

1. Chick en masala 150g (chicken pieces with slightly hot sauce) 7

 

 

 

2. Chicken kadai 150g (chicken pieces with roasted pepper and onion sauce) 7

 

 

 

3 Matter mushroom 150g (mushrooms with peas and sauce) 7

 

 

 

4. Put palak 150g (Indian lentils with spinach) 7

 

 

 

5.Mix menu (1 + 2 + 3)

 

 

 

6. chicken salad, paneer salad with n nan      Thursday 

 

 

 

Soup: Rajma soup (bean) 1

 

 

 

 1. Mustard tikka 150g (hot roasted pieces with mustard sauce) 7,

 

 

 

2. Chicken garlic 150g (chicken pieces with garlic sauce) 7 

 

 

 

3. Began bharta 150g (eggplant curry sauce with peas) 7

 

 

 

4 Dal makhani 150g (Indian lentils with butter) 7 99, -CZK 5. Mix menu (1 + 2 +3

 

 

 

6. chicken salad, paneer saad

 

 

 

Friday Soup: Dal soup (lentil) 1

 

 

 

1. Chicken korma 150g (chicken pieces with cashew and coconut sauce) 7

 

 

 

2. Chicken madras 150g (chicken pieces with hot sauce) 7

 

 

 

3. Himalaya mix veg 150g (mixed vegetables, homemade special) 7

 

 

 

4. Mushroom masala 150g (mushrooms with a slightly hot sauce) 7

 

 

 

5. Mix menu (1 + 2 + 3)

 

 

 

6. chicken salad,